Această plantă profesor a însoțit și a instruit civilizația sud-americană de aproape 3.000 de ani. În acest timp, a reușit să primească multe nume de la studenți recunoscători: giganton, el remedio, pachanoi, aguacolla, „cactusul celor patru vânturi” și chiar „bunicul înțelept”. Oamenii de știință îl numesc Echinopsis pachanoi.

Cunoștință cu Uachuma

Acest cactus columnar crește pe versanții Anzilor din Ecuador, Peru, Argentina, Bolivia și Chile. Atinge 5-6 metri înălțime și trage numeroși lăstari. Periodic, acest gigant este acoperit cu flori tubulare albe parfumate de până la 23 cm lungime. Într-un cuvânt, natura a făcut totul pentru a-i face pe elevi să-l observe pe unul dintre profesorii lor principali.

Indienii Quechua i-au dat un nume grăitor - Wachuma. Căci Waqcha înseamnă „în absență”, iar Uma înseamnă „cap”. Această plantă profesor nu vorbește creierului, ci inimii. Adică, „fără cap” înseamnă în acest caz oprirea gândirii raționale, care servește doar ca obstacol în găsirea armoniei spirituale.

Cele două nume egale ale Echinopsis pachanoi demonstrează în mod clar cât de strâns se împletesc credințele tradiționale cu obiceiurile creștine în cultura popoarelor amazoniene.
Ce este asta
AYAHUASCA?
Am adunat maximum de informații despre „ayahuasca” pentru a vă familiariza pe deplin cu această băutură, atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere spiritual.

CACTUS SAN PEDRO
SAU WACHUM

Cel mai înțelept
bunic din lume

Numele „San Pedro” dat acestui cactus de către europeni este, de asemenea, de remarcat. Potrivit legendei, cândva un călugăr franciscan, al cărui nume nu s-a păstrat istoria, s-a aventurat să încerce uachuma. Spiritul învăţătorului de plante i-a apărut în faţa lui sub forma Sfântului Petru şi i-a dat multe revelaţii valoroase. Călugărul impresionat a numit ceremonia după acest apostol, San Pedro.

Ingrediente active

San Pedro conține un întreg grup de ingrediente active, inclusiv:
- Angalan;
- angalonidină;
- hordenina;
- tiramină;
- 3-metoxitiramină;
- 3,4-dimetoxifenetilamină;
- 3,5-dimetoxi-4-hidroxi-B-fenetilamină;
- 3-4-dimetoxi-4-hidroxi-B-fenetidamină.

Dar principalul ingredient activ este, desigur, mescalina. Apropo, este conținut în mulți reprezentanți ai genului Echinopsis. Este unul dintre cei mai faimoși halucinogene care oferă viziuni vii și alte efecte în timpul ceremoniei. Acțiunea sa este similară cu MDMA. Dar, desigur, când vine vorba de ritualuri șamanice, nu este vorba doar de chimie.

Pentru a simți efectul mescalinei, este suficientă o doză de 100 mg. Dar comunicarea cu drepturi depline cu o plantă mentor începe cu 350 mg. Apropo, conținutul de substanță activă din cactus variază uneori foarte mult. De exemplu, 50 de grame de San Pedro uscat pot conține fie 150 mg de mescalină, fie 1.150 mg. Pentru a evita supradozajul, este foarte important să alegeți un șaman cu experiență. Se numesc Huachumeros.

CUM FUNCTIONEAZA
CEREMONIA SAN PEDRO?

Utilizările sunt foarte
variate.
Modalitățile de utilizare sunt foarte variate. Uachuma este consumat chiar și crud, dar numai de cei care nu se tem de gustul amar. Unii taie cactusul în bucăți, îl usucă în cuptor și abia apoi îl mănâncă. Există chiar și rețete care presupun fierberea feliilor subțiri în apă timp de câteva ore și amestecarea acestei băuturi cu suc de ananas.

Dar rețeta tradițională șamanică prevede prepararea unui decoct special timp de 12 ore. În timpul ceremoniei, participantul bea o ceașcă de băutură. În funcție de susceptibilitate, uachumeros nu se limitează la o porție și pot da secției trei sau chiar patru să bea.

Decoctul începe să acționeze în 40 de minute.În primul rând, vorbim despre o stare meditativă și imersiune în gândurile și emoțiile tale. Halucinațiile vizuale sunt, de asemenea, foarte probabile. Rețineți că San Pedro acționează în valuri. În unele momente, poate părea că efectul este în declin, dar apoi decoctul începe să acționeze din nou, uneori chiar mai puternic.

Călătoria durează 6–8 și, în unele cazuri, chiar 12 ore. Efectul San Pedro atinge vârful la 2-4 ore după ingestie. Acest „maestro” este mai blând decât ayahuasca și chiar decât celălalt mentor celebru de cactus - peyote. El deschide ochii, dar nu uimește. Dacă, de exemplu, ayahuasca este un profesor de liceu, atunci uachuma este un profesor de clase elementare.
INTERZIS
SUBSTANȚE
Luați în serios aceste informații. Urmând aceste restricții simple, participarea ta la programul I Cure Death va face confortabilă și complet sigură.
În ceea ce privește efectele fizice, rara ceremonia San Pedro este fără greață și vărsături. Acest lucru este facilitat de substanțele conținute de cactus și chiar de gustul specific al acestuia. Indienii Quechua consideră vărsăturile un atribut important al curățării fizice, fără de care spiritualul este imposibil.

Cum afectează San Pedro o persoană?

„Bunicul înțelept” deschide inima. El îl ajută pe student să ocolească obstacolele din calea cunoașterii adevărate pe care le-a pus propriul său ego. Uachuma vindecă sufletul și dezvăluie minții adevărul despre lumea din jur și despre persoana însăși. Demonstrează cât de diversă este viața și modul în care fațetele realității interacționează între ele. Dar mai presus de toate, uachuma învață dragostea sinceră.

Datorită lui San Pedro, vei putea:

Învinge fobiile. Cauzele lor sunt întotdeauna ascunse în trecut. Și Uachuma este un regresolog foarte talentat. „Maestro” vă va duce înapoi la evenimentele cheie și vă va demonstra de ce sunteți depășit de frici și îndoieli, apoi vă va ajuta să vă luați rămas bun de la ele odată pentru totdeauna.

Construiți relații. Cu familia, prietenii, colegii - toți cei care joacă un rol important în viața ta. San Pedro învață nu numai să-ți deschizi inima, ci și să-i cucerești pe alții. Datorită înțelegerii naturii umane pe care o oferă această plantă profesor, va deveni foarte ușor să-i câștigi pe ceilalți.

Scapa de boli. San Pedro vindecă atât la nivel fizic, cât și la nivel mental. Redirecționând fluxurile de energie, el repară tot ce este stricat. Uachuma învață corpul să mobilizeze toate forțele pentru a lupta și a face față oricăror boli.

Găsiți o chemare. Ocolind programele încorporate în tine, rupând blocurile și privind în interiorul sinelui tău prezent - acesta este singurul mod de a înțelege unde este locul tău în această lume și cum te poți exprima. Numai prin găsirea armoniei cu „Eul” tău interior, poți începe să trăiești și să nu existe.

Nu ratați șansa!

Un profesor care te va trata cu înțelegere. Ceea ce nu va pune un deuce, dar va explica cu răbdare material important. Care nu va încărca balast informațional, ci va da un bilet către o viață fericită. Acesta este genul de mentor la care ai visat mereu? Clopoțelul a sunat de mult, iar San Pedro te așteaptă la lecția de iubire, sinceritate și iluminare.

I CURE DEATH
CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.