RITUAL DE INIȚIEREA
VINDECĂTORILOR

Victor Alexeev împreună cu șamanii vor conduce un ritual șamanic străvechi
Vindecarea este un domeniu deosebit de atractiv în tradiția utilizării tehnicilor, practicilor și cunoștințelor speciale de vindecare și dezvoltare. Vindecarea nu poate fi făcută de oameni obișnuiți care sunt departe de o astfel de practică. Dar nu suntem oameni obișnuiți. Suntem dedicați. Ființele din sfere superioare ne ajută în munca noastră.

Cunoștințele și oportunitățile secrete nu sunt oferite de Puterile Superioare pentru toți oamenii. Aceasta este o armă puternică, la care pot fi admiși oameni strălucitori cu un psihic stabil. Prin urmare, înainte de inițierea în Vindecători, este necesar să trecem la o purificare internă la nivel spiritual, în care Ayahuasca și San Pedro ne vor ajuta.

Cu toții suntem misionari, fiecare în felul nostru. Sarcina principală a vieții oricărei persoane este îmbogățirea spirituală și dezvoltarea cu mai multe fațete. Abilitățile și posibilitățile oculte sunt dobândite de o persoană ca urmare a unei practici spirituale înalte și a propriilor eforturi pe calea evoluției spirituale.

Inițierea este transferul de putere și cunoștințe. Oamenii inițiați știu și pot face mai mult decât oamenii obișnuiți.

Ascultă-ți sufletul. Sufletul tău știe totul!
REALIZAREA
INTEGRĂRI
O experiență de ceremonie Ayahuasca fără integrare nu are sens. Prin urmare, integrarea va fi realizată pentru dvs. personal de cel mai experimentat mentor - Victor Alexeev
RETREAT ÎN ECUADOR

CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.