DESPRE A NOASTRĂ
ORGANIZAȚII

"American Academy of Hypnosis"
"Academia Americană de Hipnoză" Acest nume a crescut organic din stilul nostru de viață. Iar stilul de viață, la rândul său, s-a format ținând cont de condițiile și dificultățile pe care ne-a pregătit soarta.

Academia Americană de Hipnoză este un set de reguli, tehnici, discipline și plante care rezolvă eficient problemele de natură mentală, fizică și spirituală. Acest complex de cunoștințe și abilități a schimbat în bine viețile tuturor membrilor organizației noastre și acum schimbă în bine viața studenților noștri.

Am făcut o muncă titanică, astfel încât să obțineți perspective pe care nu le veți obține în altă parte și în nicio circumstanță. Te însoțim, de la primul până la ultimul pas. Vă ajutăm să vă decideți să vă schimbați viața și să deschideți calea pentru auto-îmbunătățire în continuare.

Ceremoniile de Ayahuasca și San Pedro nu sunt un scop, ci un mijloc de a-l atinge. După ce parcurgeți ritualurile, va trebui să integrați insight-urile primite. Învățăm nu doar să ascultăm, ci și să auzim. Am condus zeci de oameni pe această cale înain

TINE MINTE: responsabilitatea pentru rezultat nu constă numai
pe plantele șaman și profesor, dar și pe fiecare dintre noi.

Abordați ceremonia în mod responsabil și pregătiți-vă atât fiziologic, cât și mental.
DEDICARE ÎN
VINDECATORI
După ce treceți de ceremoniile Ayahuasca, veți putea fi inițiați în adevărați vindecători în cadrul antrenamentului VIP, unde Victor Alexeev, împreună cu șamanii, va conduce un ritual șamanic străvechi.
Sarcina noastră:
alege un șaman cu experiență și decent;
să aibă un plan de rezervă în caz de boală sau alte excese;
anunță șamanul despre caracteristicile de sănătate ale fiecărui participant;
te pregateste pentru ceremonie;
să te însoțească pe tot parcursul ritualului;
ajuta la integrarea experienței acumulate;
evidențiați mesajele cheie din spiritele profesorilor de plante;
te motivează să-ți transformi în continuare destinul.
LIFE RETREAT ÎN ECUADOR
CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.