RAPE – PULBER
PENTRU VINDECARE

Un mod străvechi de a insufla o
nouă viață în tine

Lumea modernă este asurzitoare ca muzica tare. Viteza cu care o experiență o înlocuiește pe alta ne-a făcut insensibili din punct de vedere emoțional. Din cauza ecologiei teribile, simțurile s-au întărit. Datorită undelor electromagnetice care emană literalmente din fiecare buzunar, conductivitatea neuronilor a scăzut și, prin urmare, capacitatea de a gândi cu adevărat productiv. O persoană a secolului XXI are nevoie de o detoxifiere complexă: fizică și psihică. L-a găsit într-o poțiune din secolul al XI-lea pe care indienii Quechua au moștenit-o de la incași. Vorbim despre pulberea vegetală șamanică Rapé.

Ce este RAPE?

Pentru a simplifica cât mai mult, violul este un snuff străvechi, adică snuff. Dar nu are nimic în comun cu snuff-ul modern și cu atât mai mult cu țigările.

În primul rând, rapé nu conține Nicotiana tabacum, care este familiară fumătorilor, ci Nicotiana rustica, numită și Mapacho și „tutun aztec”. Pentru popoarele indigene din Amazon, această plantă este sacră. Este folosit pentru a trata infecțiile rănilor, pentru a neutraliza veninul de șarpe, pentru a exorciza spiritele rele și unii șamani chiar îl adaugă la ayahuasca. Quechua cred că mapacho personifică elementul pământ și, prin urmare, întărește legătura cu Mama Pământ și deschide canale de energie.
UACHUM SAU
SAN PEDRO
Ceremonia Uachuma este una dintre modalitățile de a te cunoaște pe sine prin sinceritate, iubire necondiționată pentru sine, prin acceptarea și înțelegerea despre sine și lumea pe care o creează o persoană.
În al doilea rând, Nicotiana rustica este doar unul dintre cele 3 ingrediente must-have în rapé. Cele 2 rămase sunt cenușa palmelor Arikury (Syagrus schizophyllum) și Buriti (Mauritia flexuosa), simbolizând Soarele și Luna. Fiecare șaman are propria sa rețetă unică de rapiță, care include până la 30 de componente ale plantelor: flori, frunze, semințe, rădăcini și cenușă de lemn. Unele dintre ele le adună singur, desfășurând un ritual special, în timpul căruia le cere ajutor și putere spiritelor pădurii. Alții instruiesc vânătorii și copiii să-l obțină.

În al treilea rând, rapéul nu este gata până când șamanul (numit și paj) nu i-a săvârșit un sacrament și a încărcat pulberea magică cu Forță și Intenție, îndreptându-se către spiritele plantelor, în primul rând către Duma Pai. Un astfel de viol nu numai că curăță corpul de toxine și câmpul mental de zgomotul informațional, dar ajută și la stabilirea unei conexiuni cu Familia și Sinele Superior. După ce a pregătit un viol, șamanul trebuie să încerce mai întâi el însuși și abia apoi transmite pudra magică colegilor săi de trib.

Atenție! Multe companii de tutun, de exemplu, în Brazilia, SUA și Germania, produc tuns obișnuit, numindu-l „viol”. Cel mai probabil, aceasta este o consecință a inexactității istorice: până în secolul al XIX-lea, nobilimea braziliană a preferat să numească orice snuff cu acest nume.
Rapița este suflată prin nas cu ajutorul tepi sau kuripe - tuburi în formă de V din os, bambus sau diferite tipuri de lemn. Kuripe poate fi folosit independent: turnați pulberea în interior, trageți aer în piept, introduceți tubul cu capătul lung în nas și cu capătul scurt în gura și, expirând brusc, suflați violul în nazofaring e. Tepi-ul este mult mai lung și este folosit în timpul ceremoniilor când pagina însuși suflă pudră magică în nasul participantului.

Este important să urmați succesiunea. Mai întâi, suflați pulberea în nara stângă, aceasta simbolizează moartea. Apoi - la dreapta, pentru a renaște metaphoric, a înviat. Rape va începe să fie absorbit prin mucoase - și veți simți că nazofaringe este ca și cum ar fi stropit cu foc. Ochii tăi vor începe să lăcrime, capul tău se va simți plăcut amețit, vei dori să strănuți. În unele cazuri (mai ales dacă începătorul a luat prea mult viol), este posibilă greața. Când efectele scad, suflați-vă nasul pentru a vă elibera căile respiratorii.

On timpul ritualului, trebuie să te asculti, să meditezi. Deoarece compoziția violului variază foarte mult de la diferența șamani, senzațiile pot fi și ele diferite: moi sau dure, însoțite doar de un sentiment de purificare fizică și mentală, sau de experiențe mistice.
PREGATIRI PENTRU
PROGRAM
Pentru a obține efectul maxim din participarea la Life Retreat cu Victor Alekseev, trebuie să vă pregătiți corespunzător. Am pregătit instrucțiuni detaliate pentru tine.

CUM SE UTILIZEAZĂ
RAPE

Mai întâi suflați pudra în nara stângă, apoi în dreapta
Care sunt efectele de la RAPE?


Pentru Quechua și alte popoare indigene din Amazon, ritualul violului nu este doar o tradiție străveche, ci și o parte integrantă a culturii și medicinei spirituale. Această pudră tratează și previne bolile sistemului respirator și cardiovascular, detoxifică sufletul și corpul și stimulează activitatea creierului. O persoană care a folosit violul gândește clar, rezolvă cu ușurință probleme dificile, obosește mai puțin, stabilește mai ușor relații cu ceilalți și se bucură sincer de cât de frumoasă este lumea. Culorile par să devină mai strălucitoare, iar sunetele mai puternice. O persoană începe să trăiască în plină forță.

Există și tipuri specifice de viol. De exemplu, cu adăugarea de semințe măcinate de lapte otrăvitor din Amazon. O astfel de pulbere, numită „viol războinic jaguar”, de ceva timp ameliorează complet o persoană de frică. Există compoziții pentru muncă care cresc semnificativ puterea fizică și rezistența, precum și un viol special pentru vindecători (curandero), care vă permite să intrați magic în sufletul pacientului și să eliminați boala. Dar, mai ales, indienii prețuiesc violul, care deschide cel de-al treilea ochi, ajută la comunicarea cu spiritele și călătoria în alte lumi.
Diferă nu numai rețetele și metodele de preparare a violului, ci și ceremoniile în sine. Cele mai comune - 3:

RapehYapu. Numit după o pasăre amazoniană rară, acest ritual implică inhalarea pulberii cu o „respirație de cerb” sacadată. Autoconsumul este permis, prin kuripe (deseori din castan de pădure și 2 tuburi de bambus). Violul nu pătrunde prea adânc și, prin urmare, aproape că nu provoacă experiențe mistice. Dar calmează, ameliorează stresul și umple cu energia Lumii datorită curățării cavităților nazale. Indienii cred că secretul puterii și sănătății constă în respirația nazală profundă.
Rapeh Pinu (colibri). În timpul acestei ceremonii, pagina suflă violul prin tepi cu o „respirație a jiboia” puternică și persistentă (boa braziliană). Astfel, pulberea curăță sinusurile frontale (care servesc drept rezervoare de magie) și deschide al treilea ochi, de foc, pentru ca spiritul lui Dume Pai să poată trece prin el. Rapé Pina este folosit pentru a trata boli grave atunci când alte mijloace sunt neputincioase, precum și pentru a se pregăti pentru cunoașterea cu Necunoscutul. Aceasta este o etapă pe drumul către ritualul de al treilea tip.
Viola Ara. Nu toată lumea este capabilă să treacă printr-o ceremonie numită după un papagal uriaș - doar cei care au atins deja duritatea fizică și spirituală perfectă și, prin urmare, sunt gata să interacționeze direct cu spiritul lui Dume Pai. Astfel de ceremonii sunt extrem de rare, iar violul este suflat printr-un tub drept gros - canuda sau kashpa.
CE ESTE
AYAHUASCA?
Am adunat maximum de informații despre „ayahuasca” pentru a vă familiariza pe deplin cu această băutură, atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere spiritual.

RITUALURI
DE RAPE

Există diferite tipuri de viol, dar sunt
doar trei principale.

Cel care a reușit să deschidă al treilea ochi și să facă față lui Dume Pai dobândește înțelepciunea naturii, dobândește capacitatea de a face călătorii astrale și de a interacționa cu Rod.

În loc de o concluzie

Această pudră magică este uimitor de versatilă. În funcție de compoziția, doza, metoda de consum și ordinea ceremoniei, violul poate fi atât un puternic detoxifiant fizic și mental, cât și o sursă de viziuni mistice care deschid accesul la înțelepciunea străveche a Quechua și a altor popoare indigene ale Amazon. Potențialul rap-ului este uriaș. Fii răbdător și perseverent - doar atunci vei putea să-l dezvălui la maximum.
RETREAT ÎN ECUADOR
CU VICTOR ALEKSEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.