NU SUMĂM PENTRU A ÎNCĂLCĂ LEGILE NICIO TARĂ

Acest site are o mulțime de materiale educaționale pe tema autodezvoltării și cunoașterii lumii din jur. Unele dintre ele sunt dedicate plantelor medicinale și substanțelor psihedelice, iar unele conțin informații despre anumite produse și/sau servicii. Rețineți că toate aceste informații sunt publicate doar în scop educațional, pentru a-i îndruma pe cei interesați în direcția corectă și a avertiza împotriva greșelilor care vă pot dăuna sănătății.

Academia Americană de Hipnoză denunță orice activitate ilegală. Respectăm legile tuturor țărilor în care trăim sau operăm. Îi îndemnăm pe toți cei care intenționează să se alăture rândurilor noastre și să participe la life retreat la acest lucru.

Toate produsele și serviciile pe care le găsiți pe acest site, le oferim doar pe teritoriul acelor state în care utilizarea acestor substanțe nu este interzisă prin lege. Nu intenționăm să acționăm în afara cadrului legal. Și plasând informații tematice pe site-ul nostru web, urmărim un singur scop - educația.

Oricine decide să cumpere unul dintre produsele sau serviciile prezentate pe site-ul nostru trebuie să verifice legalitatea propriilor acțiuni în conformitate cu legile țării sale și este singurul responsabil pentru acestea. În plus, sunteți responsabil să vă asigurați că orice acțiune pe care alegeți să o întreprindeți după examinarea informațiilor postate pe site-ul nostru este în conformitate cu legile țării dumneavoastră.

Informatiile publicate pe acest site nu constituie sfat sau consultatie medicala.

Întreaga gamă de informații despre această resursă este plasată exclusiv în scopuri educaționale. Aceste date nu trebuie considerate ca sfaturi medicale sau chiar ca sfaturi. Ele nu pot servi drept substitut pentru serviciile calificate ale specialiștilor din orice domeniu, în special în medicină, psihologie și psihiatrie.

Nu luați informațiile postate pe acest site ca un sfat medical. Și înainte de a lua orice măsură, cereți sfatul unui medic autorizat. Pentru toate întrebările legate de sănătate, ar trebui să vă consultați cu medicul dumneavoastră sau cu alt profesionist calificat din domeniul sănătății.

Cunoștințele pe care le obțineți pe acest site nu pot fi un motiv pentru a refuza îngrijirea medicală profesională. Nu neglijați sfaturile absolvenților și nu amânați tratamentul.

Dacă aveți simptome de boală critică, fie că sunt probleme fizice sau psihologice, asigurați-vă că solicitați ajutor medical de la specialiști autorizați. Nu neglijați simptomele și diagnosticați boala în timp util.

Tu singur ești responsabil pentru deciziile tale și pentru orice acțiune sau inacțiune. Înțelegeți pe deplin și sunteți de acord că, pentru a atinge obiectivul, alegeți singur calea și acționați pe propriul risc și risc.

În cazul unei deteriorări accentuate a sănătății, asigurați-vă că apelați fără întârziere serviciul medical de urgență sau echivalentul acestuia din țara dumneavoastră.

Informațiile publicate pe acest site nu constituie sfaturi sau sfaturi juridice.

Niciuna dintre informațiile conținute pe acest site web nu trebuie interpretată ca un sfat juridic, deoarece servește unui scop complet diferit. Dacă aveți o întrebare juridică sau căutați o soluție la o problemă juridică, solicitați ajutorul unui avocat autorizat care înțelege legile țării dumneavoastră.
AVIZ
LEGAL

Nu sunăm pentru nimic și nu
dăm sfaturi medicale.

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.