DESCRIEREA PROGRAMULUI
I Cure Death

V-am pregătit un program
interesant și bogat.

ORGANIZAREA

Durată:
11 zile / 10 nopti
Life Retreat va fi organizată pentru cei care sunt dornici să se familiarizeze cu puterea de vindecare a șamanismului amazonian și să experimenteze puterea medicinei naturale naturale. Vei putea privi în spatele vălului care îți limitează percepția și să vezi lumea și viața ta ca fiind reale. Tradițiile care s-au păstrat de mii de ani în jungla amazoniană vă vor fi la dispoziție. Întrebările și problemele care vă deranjează vor apărea într-o perspectivă mai largă și fiecare va obține propriul răspuns și o experiență unică de Ayahuasca.

Nu trebuie să vă construiți așteptări și să vă gândiți cum și ce se va întâmpla. Ai nevoie doar de intenție și îți amintești despre acele probleme pe care ai dori să le rezolvi singur.

Orice altceva va fi făcut de noi, șamanii ereditari din Ecuador și Ayahuasca.

Life Retreat va avea loc în apropierea orașului Puyo, în chiar jungla amazoniană. Vom ajunge acolo cu autobuzul. Orașul Puyo este situat la o altitudine de 953 m deasupra nivelului mării, pe râul Puyo, la 155 km de capitala țării, orașul Quito. Drumul este foarte frumos, unde poți face fotografii și videoclipuri frumoase peste tot.

Dacă decideți brusc să ajungeți mai târziu sau mai devreme, va trebui să ne contactați pentru a vă putea ajuta cu transferul.
INIȚIERE ÎN
VINDECATORI
După ce treceți prin ceremoniile cu ciuperci, veți putea fi inițiați în adevărați vindecători în cadrul antrenamentului VIP, unde Victor Alexeev, împreună cu șamanii, vor conduce un ritual șamanic străvechi.
Ne întâlnim în Quito
Plecare din orașul tău către Ecuador, Quito. Nu este nevoie de viză. Trebuie să faceți un test COVID-19 cu 72 de ore înainte de a ajunge în Ecuador//Mergem la Puyo cu autobuzul. Un drum foarte frumos în jungla amazoniană va dura aproximativ 6 ore.
Mergem în junglă la indienii Quechua
Întâlnire și cunoaștere cu șamanii. Mese ușoare și cazare în tabăra de retreat. Facilitățile vor fi minime și de bază. Vă puteți bucura de restul din viața orașului, agitație. Vei avea o mare oportunitate de a fi singur cu tine și cu natura junglei amazoniene.
Ceremoniile Ayahuasca
Șamanul ereditar va conduce ceremonia conform tuturor regulilor și obiceiurilor. Procedura este complet sigură și testată. Se desfășoară în trei etape pe parcursul mai multor zile, cu o integrare completă suplimentară a experienței.

ENCICLOPEDIA AYAHUSCĂ ŞI ŞAMANISMUL AMAZONIAN

Cartea pe care o ții în mâini este unică. Acesta este cel mai cuprinzător ghid al șamanismului amazonian. Dacă ayahuasca este cheia pentru a răspunde la orice întrebare, atunci cartea mea este cheia pentru ayahuasca în sine. Din el vei învăța:
- ce este vegetalismul, ayahuasca, San Pedro și plantele profesor;
- ce oportunități incredibile sunt pline de practici șamanice;
- cum să te pregătești fizic și psihic pentru prima ta ceremonie;
- la ce să vă așteptați de la ritual și cum să profitați la maximum de el;
- cum să integrezi experiența acumulată și să atingi obiectivele stabilite.
Format carte: carte electronică în pdf
Preț: 10$
ATENŢIE: Cartea pe care ați achiziționat-o după plată va fi garantată să fie trimisă pe e-mail în 24 de ore în timpul programului de lucru, între orele 8.00 și 21.00, ora Moscovei. Un e-mail cu o carte poate ajunge în Spam, așa că verificați toate secțiunile e-mailului dvs., inclusiv Spam, Buletine informative, Social Media, Promoții etc. Toate întrebările referitoare la plata sau primirea cărții achiziționate, vă rugăm să trimiteți doar pe e-mail sales@paveldmitriev.com
Anumite restricții alimentare trebuie respectate în timpul participării dumneavoastră la o ceremonie de Ayahuasca și în timpul luării plantelor dietetice prescrise, precum și anumite restricții privind comportamentul social și relațiile personale.

Consumul de carne roșie, sare, lactate, citrice, acid, zahăr, îndulcitori și alte alimente nu numai că pot interfera și întârzia vindecarea pacientului, dar în multe cazuri poate duce la consecințe nedorite. Din acest motiv, în această tradiție medicală, disciplina restricției și alimentației este de o importanță vitală.

Se recomanda consumul de salate asezonate cu ulei, cartofi, cereale fara lapte, supe vegane. Puteți mânca pui, cereale, orez, hrișcă, cușcuș. Cel mai bine este să bei ierburi în loc de ceai, cum ar fi flori de tei, pelin, oregano, mușețel, cimbru, eucalipt. Cele mai bune fructe sunt merele și bananele.

A fi singur și a te abține de la sex este, de asemenea, important în timpul retreat și ceremoniilor.

Asigurați-vă că faceți clic pe butonul de mai jos și citiți detaliile dietei.
REALIZAREA
INTEGRĂRI
Experimentarea ceremoniei ciupercilor fără integrare nu are niciun sens. Prin urmare, integrarea va fi realizată pentru dvs. personal de către cel mai experimentat mentor - Victor Alexeev
INCA UN LUCRU IMPORTANT:
CURA DE SLABIRE

Recomandări și restricții alimentare generale

CE SA IEI CU TINE
ÎN CALATORIE

Lista lucrurilor necesare pentru participarea în programul I Cure Death

Documente. Pașaport (valabil minim 6 luni). Vize (dacă este necesar), inclusiv zboruri pe rută.

Îmbrăcăminte pentru pădure tropicală. Pentru protecția împotriva țânțarilor, în special din noiembrie până în martie, purtați mâneci lungi, tricouri și pantaloni din material ușor respirabil. Țânțarii pot înțepa hainele strânse, așa că cel mai bine este să aveți un strat superior ușor și largi. Pantalonii scurti sau fustele sunt bune pentru partea fierbinte a zilei, când insectele nu sunt la fel de active, sau în lunile mai reci din aprilie până în septembrie.

Pantofi. Purtați pantofi impermeabili și confortabili care să vă acopere complet picioarele (de exemplu, adidași obișnuiți). Pentru drumeții în junglă, vi se vor oferi cizme de cauciuc. Trebuie să aduci cu tine șosete lungi. Deși este probabil ca de cele mai multe ori să preferați șlapii sau sandalele. Vă rugăm să aduceți șosete lungi și ușoare pentru a le purta în timpul ceremoniei.

Protecție împotriva ploaielor. Este necesară o jachetă ușoară impermeabilă sau un poncho de ploaie.

Repelant pentru tantari. Vă recomandăm să aduceți o cremă sau un spray împotriva țânțarilor de bună calitate, deoarece acestea nu sunt ușor de găsit în Quito. Repelentele pe bază de picaridină sunt mai puțin toxice, dar în general mai eficiente decât DEET. De asemenea, puteți aduce un amestec natural de uleiuri esențiale precum arbore de ceai, citronella, muscata etc. Luați-le în volum suficient pentru a le aplica atât pe piele, cât și pe îmbrăcămintea exterioară. Evitați permetrina, care este foarte toxică.
CE S-A ÎNTÂMPLAT
AYAHUASCA?
Am adunat maximum de informații despre „ayahuasca” pentru a vă familiariza pe deplin cu această băutură, atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere spiritual.
Tratament pentru înțepăturile de țânțari. Vă recomandăm uleiul esențial de mentă ca cel mai bun remediu natural pentru înțepăturile de țânțari. Un ulei mai ascuțit, cu miros înțepător este mai eficient decât unul blând, mai ușor.

lanternă mică. De preferință, cu diferite setări de putere și un mod de culoare roșie, astfel încât să puteți utiliza setări mai blânde pentru deplasarea în timpul ceremoniei și setări mai puternice când mergeți afară noaptea.

Prosop mic, uscat rapid. sunt prosoape in centru, dar merita sa ai unul in plus.

Articole de toaletă și alte articole de igienă personală:
Săpun, șampon și balsam - de preferință naturale.
Deodorant, pastă de dinți, periuță de dinți etc.
dopuri de urechi și mască de ochi.
Ochelarii de soare sunt mai ieftini.
Costum de baie.
Sticlă de apă.
Adaptor de la 220v la 110v.

NU aduceți cu dvs. laptop sau alte echipamente electronice, vă recomandăm să luați doar un telefon.

Ce să nu iei cu tine: Inventa. Bijuterii. Produse pentru piele alfa hidroxi (tantarii le iubesc). Lucruri foarte valoroase.

Lucruri deosebit de valoroase pe care îți va părea rău să le pierzi.
Aceasta este junglă adevărată!!! lasa toate obiectele de valoare acasa.
Pentru a ajunge în Ecuador (capitala Quito), din cauza restricțiilor impuse într-o serie de țări pentru cetățenii Federației Ruse (și CSI), ruta poate arăta astfel:

De la Moscova (Kiev, Minsk) la Istanbul (Turkia).
Din Istanbul către aeroportul de tranzit din Europa (Madrid, Paris, Amsterdam).
Din Europa până în Quito. Acest segment al traseului poate fi, de asemenea, împărțit în două - cu o aterizare în Mexic sau Panama.

Un bilet de la Istanbul la Quito ar trebui să fie „singur”, adică Istanbul - Madrid - Quito - de preferință cu o singură companie aeriană, și nu două Istanbul separate - Madrid și Madrid - Quito.

Înainte de a rezerva biletele, vă rugăm să ne contactați pentru cele mai recente informații și confirmarea disponibilității pentru datele selectate.

Pentru cetățenii din Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan și Moldova, se oferă 90 de zile de ședere fără viză în Ecuador. Ai nevoie doar de pașaport valabil (cu cel puțin 6 luni înainte de absolvire)!

Pe acest site https://klm.traveldoc.aero/ puteți afla dacă aveți nevoie de o viză de tranzit pentru țările în care veți efectua transferul.
PREGATIRI PENTRU
PROGRAM
Pentru a obține efectul maxim din participarea la I Cure Death cu Victor Alexeev, trebuie să vă pregătiți corespunzător. Am pregătit instrucțiuni detaliate pentru tine.
CUM SE AJUNGI
ÎN ECUADOR?

Rută către Ecuador în perioada restricțiilor de zbor

În Ecuador, moneda oficială este dolarul american, așa că schimbați și luați cu dvs. suma necesară. Din momentul ce mergem în junglă și nu există bancomate, recomandăm să aveți bancnote schimbate în dolari până la 20 de dolari, altfel nu, vi se va da rest.

Și, de asemenea, în Aeroportul Quito puteți cumpăra o cartelă SIM locală pentru telefonul dvs. cu 25 USD pentru 10Gb, acest lucru ar trebui să fie suficient pentru durata retreat.

CE VALUTA
ÎN ECUADOR?

Luați cu dvs bancnote schimbate
până la 20 USD.
Ecuador este situat în zone climatice calde - ecuatoriale (la nordul țării) și subecuatoriale (la sud). Temperatura iulie - +25 °C; Temperatura ianuarie - +24 °C. Nu există amplitudine de temperatură, e un anotimp.

Temperaturile medii lunare în Quito (la o altitudine de 2800 m) sunt de +13 °C. În sud de la +23 la +27 °C.

Așa că câteva tricouri și o jachetă ușoară de vânt vă vor fi suficiente.

CE VREME
ÎN ECUADOR?

În Ecuador vă veți simți
foarte confortabil.
Vei avea ocazia să-ți surprinzi călătoria cu echipamente CANON, pe care vom face poze de înaltă calitate pe care le poți folosi pentru tine și afacerea ta.
EXISTĂ BONUSURI
PENTRU PARTICIPANȚI?
Pe tot parcursul programului vor fi ședințe video și foto
AVERTISMENT DESPRE
COVID-19

Restricții în perioada de
carantină

Pasagerii zborurilor internaționale trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului RT-PCR înainte de a se îmbarca în Ecuador. Trebuie să testați negativ pentru COVID-19 cu 72 de ore (3 zile) înainte de plecare.

În perioada de restricții din cauza COVID-19, pentru a intra în Ecuador, trebuie:
Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un rezultat negativ al testului RT-PCR (COVID-19), sau un rezultat al testului antigen, sau un certificat medical cu o declarație epidemiologică valabilă pentru cel mult 3 zile..
„Declarație medicală electronică și angajament de izolare sau carantină a călătorilor”, care poate fi găsită pe site-ul Oficiului Național pentru Migrație: cu 3 zile înainte de plecare.
Cele două documente anterioare trebuie să fie purtate cu dvs. în orice moment, deoarece pot fi solicitate și la check-in pentru zborurile interne.
Pasagerii zborurilor de legătură trebuie să poarte o protecție facială și o protecție facială în orice moment.
Nerespectarea cerințelor privind utilizarea măștii sau a instrucțiunilor date de companiile aeriene, aeroporturi sau altele poate duce la anularea îmbarcării sau poate duce la refuzul îmbarcării unui pasager în Ecuador.
Uachuma SAU
SAN PEDRO
Ceremonia Uachuma este una dintre modalitățile de a te cunoaște pe sine prin sinceritate, dragoste necondiționată pentru sine, prin acceptarea și înțelegerea de sine și a lumii pe care o creează o persoană.
I CURE DEATH
CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.