INTEGRAREA EXPERIENȚEI
AYAHUASCA SI SAN PEDRO

O călătorie psihedelică este doar începutul unei lucrări cuprinzătoare asupra propriei persoane

Unele dintre efectele pe termen lung ale ayahuasca și San Pedro apar de la sine. Mulți oameni, de exemplu, constată că după ceremonie au scăpat de tutun, alcool și chiar dependența de droguri. Aproape toată lumea dobândește o înțelegere mai profundă a lumii și a ei înșiși. Starea pacienților cu depresie rezistentă la tratament se îmbunătățește semnificativ, iar acest lucru este confirmat chiar și de știința oficială. Dar pentru a debloca pe deplin potențialul plantelor de profesori, va trebui depus mult efort.

Iată doar câteva dintre efectele pe termen lung ale medicamentelor psihedelice:
scaparea de traume psihologice, virusuri informationale si atitudini care impiedica atingerea armoniei si a succesului in diferite направлениях деятельности;
înțelegerea modului în care funcționează de fapt viața, care este sensul ei și, ca urmare, capacitatea de a stabili prioritățile corect;
reconciliere cu trecutul prin reexperimentarea unor episoade de viață incitante în timpul călătoriei;
stabilirea de relații cu rudele și prietenii, prietenii, cunoscuții și colegii, reducerea semnificativă a numărului de conflicte;
vindecarea de depresie și PTSD (tulburare de stres post-traumatic).
Ce este asta
AYAHUASCA?
Am adunat maximum de informații despre „ayahuasca” pentru a vă familiariza pe deplin cu această băutură, atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere spiritual.
Călătoria psihedelică conține perspective (perspective) care trebuie să fie înțelese și implementate independent în viață. Ayahuasca și San Pedro nu o vor face pentru tine. Nici ceremoniile repetate nu vor ajuta: nu este cazul când cantitatea se transformă în calitate. Dacă începi să ignori integrarea experienței dobândite, psihedelicele se vor transforma dintr-un mijloc puternic de adevărată auto-dezvoltare într-o atracție mistică pentru tine. Spectacular și fascinant, dar practic inutil.
Integrarea este o înțelegere a experiențelor primite într-o călătorie psihedelică, interpretarea lor și apoi schimbarea propriei vieți în bine. Din această definiție rezultă că integrarea trebuie să înceapă după ceremonie. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Etapa sa extrem de importantă este formarea stării de spirit potrivite chiar înainte de ceremonie. Conform modelului Leary, saturația experiențelor psihedelice depinde nu numai de drog (drog), ci și de mediu (cadru) și de starea emoțională, psihologică și chiar mentală a persoanei (mentalitatea).

Pentru cei care își deschid mintea și inimile către experiențe noi, scapă de scepticism și se concentrează asupra sentimentelor lor interioare, ayahuasca și San Pedro oferă perspective mai bune și mai constructive. În plus, setul corect reduce semnificativ probabilitatea unei călătorii proaste.

ETAPA 1| REFLECTAREA EXPERIENȚELOR PSIHODELICE


Ai observat cum creierul nostru reprimă amintirile din vise? În momentul trezirii, o persoană ar putea descrie în detaliu ceea ce a visat. Dar literalmente trec câteva momente - și această informație scapă. Același lucru se întâmplă și cu experiența psihedelică. Dacă nu încercați în mod intenționat să păstrați memoria experiențelor mistice, multe perspective constructive vor fi uitate și nu va mai fi nimic de integrat..
UACHUM SAU
SAN PEDRO
Ceremonia Uachuma este una dintre modalitățile de a te cunoaște pe sine prin sinceritate, iubire necondiționată pentru sine, prin acceptarea și înțelegerea despre sine și lumea pe care o creează o persoană.

PRINCIPALE ETAPE
DE INTEGRĂRE

A învăța să înțeleagă sensul mesajelor și să le implementeze în viață
Iată tehnicile de bază pentru amintirea unei călătorii:

Repetiţie. La sfârșitul ceremoniei, când efectul ayahuasca sau San Pedro începe să scadă, te vei trezi într-o stare limită. Călătoria se epuizează, te întorci treptat în lumea materială, dar acest proces nu s-a încheiat încă. În astfel de momente, este extrem de important să „defilezi” amintirile călătoriei iar și iar printr-un efort de voință. Aceasta este o modalitate de a-i muta la un alt nivel de conștientizare, unde mecanismele de prevenire ale creierului nu mai sunt atât de active.

Verbalizarea. Vorbește ceea ce vezi și simți în timpul ceremoniei. Această tehnică se bazează pe același principiu ca și repetarea. Creierul va reprima amintirile călătoriei, dar îți vei aminti mult din ceea ce ai spus cu voce tare. Și dacă ascultătorul tău este un cercetător sau un integrator cu experiență, el îți va direcționa povestea în direcția corectă și te va ajuta să te concentrezi asupra detaliilor importante.

Egoism. Când ceremonia se încheie, mulți participanți se grăbesc să discute despre experiențele lor cu colegii. Evitați astfel de conversații. Concentrați-vă să vă amintiți și să înțelegeți doar experiențele voastre. Nu-i lăsa să se amestece.

ETAPA 2| INTERPRETAREA PERSPECTIVELOR

Profesorii de plante spirituale nu dau recomandări clare. Mesajele lor sunt alegorice. Sarcina ta este de a dezlega imaginile, simbolurile, alegoriile și referințele. De preferință după consultarea unui șaman și a colegilor mai experimentați. Uneori, o ceremonie nu este suficientă și trebuie să formați un set adecvat pentru a obține un indiciu despre cea anterioară în următoarea călătorie. Capacitatea de a vă înțelege experiențele vine cu experiența.

Dacă, conform interpretării tale, ayahuasca sau San Pedro determină decizii radicale, nu le lua imediat. Uneori timpul deschide noi straturi de interpretări. Interpretarea poate dura de la o săptămână la câteva luni.

PASUL 3| INTRODUCEREA EXPERIENȚEI INTERPRETATE

Psihedelicele ar trebui să fie o modalitate de a nu scăpa de realitate într-o altă lume, ci de a vă schimba realitatea în bine. În caz contrar, călătoriile se vor transforma doar într-un divertisment ciudat. Aceasta este problema multor adepți ai ayahuasca și San Pedro. Ei zboară la ceremonia „vizionați desene animate psihedelice”, dar nu interpretează informațiile. Și dacă ajung la unele concluzii, atunci le lipsește puterea, răbdarea și determinarea de a introduce mesajele profesorilor de plante în propriile vieți. Nu le repeta greselile!

SUCCES, SĂNĂTATE MENTALĂ

ȘI ARMONIE INTERNĂ
Evidențierea obiectivelor adevărate ale ceremoniilor psihedelice
Experiențele transcendente sunt valoroase în sine, deoarece vă permit să priviți în culisele universului. Dar fără o integrare competentă, multe cunoștințe se vor transforma aproape sigur în multe necazuri. Lecțiile profesorilor de plante nu trebuie ignorate. Ei trebuie învățați. Adică să realizeze o transformare complexă a personalității în conformitate cu mesaje corect interpretate.

Aceste mesaje au întotdeauna ca scop vindecarea de afecțiuni mentale, obținerea bunăstării și obținerea succesului. Interpretarea lor cu implementarea ulterioară este o adevărată auto-dezvoltare. Nu vine ușor. Ayahuasca și San Pedro nu fac nimic pentru tine. Ei doar indică direcția și dau sfaturi. Poate cel mai valoros sfat din viața ta. Învață să le înțelegi - și vei reuși în tot ceea ce îți dorești.

Încă câteva recomandări

Nu încercați să acoperiți totul deodată. Decideți asupra sarcinilor cheie. Vindecarea de afecțiuni mentale, scăparea de dependență, cunoașterea adevăratei structuri a lumii, armonizarea relațiilor, obținerea succesului financiar - în fiecare dintre aceste cazuri, formați mentalitatea potrivită înainte de ceremonie. S-a dovedit că setul afectează tema și calitatea perspectivelor.
DEDICARE ÎN
VINDECATORI
După ce treceți de ceremoniile Ayahuasca, veți putea fi inițiați în adevărați vindecători în cadrul antrenamentului VIP, unde Victor Alexeev, împreună cu șamanii, vor conduce un ritual șamanic străvechi.
Nu încerca să faci față singur. Dacă aceasta este prima ta ceremonie, ai nevoie doar de un specialist în integrare. El te va invata sa citesti semnele, cu ajutorul carora plantele profesorale isi transmit sfaturile unei persoane. Te va ajuta să nu spargi lemne de foc în propria ta viață, ci să obții maximum de beneficii de pe urma experienței psihedelice.

Nu încerca să faci totul repede. Integrarea necesită timp, spațiu și nu tolerează agitația. Așa că evitați tururile psihedelice de weekend.Life retreat de calitate durează cel puțin o săptămână și este nevoie de încă o săptămână pentru a reveni fără probleme la viața normală și a începe transformarea.

Nu încerca să păstrezi totul în capul tău. Păstrați un jurnal în care veți nota conținutul călătoriilor, impresiile dvs., precum și interpretările perspectivelor și planurilor pentru implementarea acestora. Nu trebuie să fie hârtie, sunt potrivite și notele de pe un smartphone. Principalul lucru este metodicitatea cu care te duci la obiectivul tău. Și acest scop este să devii cea mai bună versiune a ta.
I CURE DEATH ÎN JAMAICA
CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.