LUCRU IN ECHIPA
VICTOR ALEKSEEV

Alăturaţi-ne! Reușește cu
cei mai buni!
Academia Patrimoniului Mondial — o companie cu care este benefic să cooperezi. Suntem o echipă de oameni deschiși, hotărâți și ambițioși, fiecare dintre aceștia contribuind la dezvoltarea companiei și la creșterea constantă a veniturilor. Nu stăm pe loc, ci ne dezvoltăm constant, învățăm, găsim cele mai bune modalități de a ajuta oamenii, testăm noi instrumente pentru conducerea și dezvoltarea afacerilor. Împărtășim întotdeauna aceste cunoștințe studenților noștri.

Cooperarea cu noi deschide multe oportunități:
1. Câștiguri semnificative în viitorul apropiat.
2. Asigurați-vă un venit suplimentar pentru îndeplinirea sarcinilor suplimentare.
3. Lucrați într-o echipă prietenoasă și dedicată.
4. Rezolvați probleme creative interesante.
5. Dezvoltați și îmbunătățiți constant abilitățile profesionale.
6. Urcă-te pe scara carierei.
7. După 3 luni de cooperare cu compania, vizitați gratuit programul Life Retreat o dată pe an (compania acoperă integral costul biletelor de avion și toate cheltuielile în Ecuador).
8. Lansează-ți propriile proiecte în parteneriat cu Viktor Alekseev.
INIȚIERE ÎN
VINDECATORI
După ce treceți de ceremoniile Ayahuasca, veți putea fi inițiați în adevărați vindecători în cadrul antrenamentului VIP, unde Victor Alekseev, împreună cu șamanii, va conduce un ritual șamanic străvechi.
Dacă doriți să faceți parte din echipa noastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Descrie-ți abilitățile și avantajele competitive. Explicați de ce ar fi benefic pentru noi să lucrăm cu dvs. Vom studia chestionarul și dacă suntem interesați de abilitățile tale, te vom contacta.
LIFE RETREAT ÎN ECUADOR
CU VICTOR ALEKSEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.