REGULUI COMPANIEI
MANIFESTUL

15 Reguli ale Academiei Americane de Hipnoză

Aceasta este cheia unei echipe sănătoase, a unei comunități și a unei afaceri în ansamblu. De la bun început pronunțăm regulile (sunt în fața ta), le respectăm cu strictețe și cerem același lucru de la toți cei care interacționează cu noi. Dacă nu sunteți pregătit pentru acest lucru sau nu sunteți de acord cu niciunul dintre punctele de mai jos, nu suntem pe drum.

01. Suntem pentru transparenta maxima

În orice, dar mai ales în afaceri. Academia Americană de Hipnoză este construită pe principiul câștigului fără învinși. Studenții noștri câștigă obținând instrumente eficiente pentru a câștiga bani și a ajuta oamenii. Compania noastră câștigă câștigând din formare. Întreaga umanitate câștigă, de asemenea, pentru că mii de studenți noștri vindecă sute de mii de pacienți din întreaga lume.

02. Suntem pentru sustenabilitate

Pentru a ajuta oamenii, nu trebuie să știi totul din lume. Nu trebuie să așteptați până la sfârșitul programului pentru a câștiga 10.000 USD pe lună. Perfecționismul și sindromul impostorului fură o persoană de cel mai valoros lucru - timpul. Programele noastre nu sunt perfecte, dar funcționează. Încurajăm studenții să creeze un produs valoros și util cât mai curând posibil și, după lansare, să-l aducă la perfecțiune.

03. Suntem pentru viteză

04. Nu garantam rezultate

Aceasta nu este o declinare a răspunderii pentru calitatea programelor, ci o declarație că rezultatul depinde nu numai de profesor, ci și de elev. Chiar și cele mai eficiente tehnici sunt inutile dacă nu sunt aplicate. Ne rezervăm dreptul de a refuza pregătirea unui student (cu rambursarea sumei plătite) dacă el însuși nu este interesat de rezultat sau nu este suficient de motivat.
Este imposibil să transformi o persoană într-un vindecător de succes care câștigă 10.000 de dolari sau mai mult pe lună dintr-un pocnit de deget. Dar este posibil să-l direcționăm către atingerea acestui obiectiv. Noi nu dăm pește, ci undiță. Mai exact, metode dovedite și instrucțiuni pas cu pas. Cea mai bună și gratuită reclamă a Human Evolution Foundation Inc. sunt absolvenți de succes. Iar principala măsură a succesului sunt câștigurile.

05. Suntem interesați de rezultatele studenților noștri

Studenți, membri ai echipei, antreprenori. În principiu, nu predăm și nu cooperăm cu cei care: intenționează să aplice cunoștințele dobândite în scopuri distructive; nu își îndeplinește obligațiile; permite în mod deliberat manipularea; se comportă sistematic neetic față de noi sau colegii lor; implicat în scheme criminale; necesită prea multă atenție (apeluri intruzive non-stop, spam în mesagerie instantanee).

06. Selectăm cu atenție oamenii

Viktor Alekseev a devenit deja numărul 1 în nișa lui, dar acesta nu este un motiv să ne odihnim pe lauri. Compania noastră atrage oameni care sunt mereu înfometați de mai mult și nu se tem să cucerească chiar și vârfuri aparent prea înalte. Prin urmare, nu pierdem nicio oportunitate de creștere și ne străduim să fim cei mai buni, să îi ajutăm pe alții să devină cei mai buni și să lucrăm doar cu cei mai buni.

07. Salutăm ambiția

După gen, vârstă, naționalitate, religie, rasă și multe alte caracteristici. Oamenii nu se nasc egali, dar fiecare are șansa de a-și găsi chemarea și de a reuși. Comunitatea noastră nu se ceartă despre politică și nu manifestă ostilitate sau măcar precauție față de cei care sunt diferiți de majoritate. Compania noastră este o mare familie și facem tot posibilul să o menținem așa.

08. Suntem împotriva discriminării

Costul programului este, de asemenea, un pact de intenție. Dacă o persoană este serioasă, va găsi bani pentru educație, ceea ce îi va schimba viața odată pentru totdeauna. Aceasta nu este doar o plată, ci o investiție. Ceea ce se amortizează extrem de repede dacă urmați instrucțiunile noastre.

09. Nu facem comerț

Nu există un moment perfect și un nivel perfect de cunoștințe pentru a începe practica. Întotdeauna este loc de crescut. Înțelepții se remarcă tocmai prin faptul că nu încetează să se îmbunătățească de-a lungul vieții. Prin urmare, este mai bine să începeți, să obțineți feedback și să vă eliminați slăbiciunile, decât să așteptați să înceapă setul perfect de circumstanțe.

10. Credem că acțiunea este mai bună decât inacțiunea.

Și analizăm situația pentru a preveni acest lucru pe viitor. Dacă un membru al echipei noastre s-a comportă incorect, nu închidem ochii la problemă, ci facem totul pentru ca studentul să primească ceea ce se cuvine și chiar mai mult.

11. Întotdeauna ne corectăm greșelile

Viktor Alekseev nu este un antrenor clasic a cărui singură afacere este să vândă cursuri. Înainte de a lansa Life Retreat, a devenit celebru ca psiholog șef și hipnoterapeut pentru celebrități și vedete de la Hollywood. A gestionat diverse afaceri de succes și a scris 10 cărți. El nu este doar un teoretician, ci și un practicant. Toate metodele și modelele sale de afaceri au fost testate în mod repetat pe el însuși.

12. Învățăm doar ceea ce am testat noi înșine.

Oamenii plătesc de bunăvoie pe cei care ajută la rezolvarea problemelor lor și scapă de boli. Învățăm să nu creăm aspectul unei activități viguroase, ci să obținem rezultate. Nu te preface că ești un vindecător, ci fii cu adevărat unul. La urma urmei, pentru cineva care aduce beneficii oamenilor, nici 10.000 de dolari pe lună nu este limita. Compania noastră funcționează pe același principiu: suntem utili studenților noștri și, prin urmare, reputația noastră este impecabilă.

13. Suntem convinși că principalul secret al succesului este să fim folositori

Vindecarea poate fi nu numai o practică de vindecare, ci și o armă periculoasă. Condamnăm utilizarea acestor cunoștințe în orice scop, cu excepția unuia - pentru a ajuta oamenii.

14. Nu lucrăm cu organizații militare sau religioase

Autoritatea incontestabilă a lui Viktor Alekseev nu înseamnă că nu poate fi contestat. În cele din urmă, studentul este rău care nu visează să-l depășească pe maestru. Câștigă și mai mult! Fii și mai de ajutor! A indrazni!

15. Nu suntem o sectă

LIFE RETREAT ÎN ECUADOR
CU VICTOR ALEKSEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.