PREGĂTIREA DE
AYAHUASCA

Toate aspectele dietei pregătitoare pentru ayahuasca

O ceremonie de ayahuasca este un ritual cu mai multe componente în care succesul depinde nu numai de calitatea și cantitatea substanței active, ci de fiecare aspect, de la pregătirea preliminară până la mediul în centrul de Life Retreat. Prin urmare, ceremonia este precedată de curățenie obligatorie. Atât fizic cât și spiritual.

O abordare complexă

Înainte de a vă permite să treceți la un nou nivel, trebuie să vă limitați în anumite moduri. Mai degrabă, în multe feluri. La urma urmei, curățarea implică 5 aspecte:

Alimente. În ajunul ceremoniei, va trebui să renunți la excesele din dietă în favoarea alimentelor ascetice și ușoare.
Alcool și narcotic. Aceste moduri de a scăpa temporar din realitate te pot împiedica să vezi cel mai important lucru.
Medical. Antidepresivele, nootropele și o serie de medicamente prescrise sunt contraindicate în timpul perioadei de curățare.
Sexual. Nu este vorba doar despre lipsa de intimitate cu un partener, ci chiar despre masturbare.
Comportamental. Încercați să duceți un stil de viață mai măsurat, evitând în principiu situațiile conflictuale și experiențele.

Acum ne vom concentra asupra faptului că calea spre a te cunoaște pe tine și lumea din jurul tău se află printr-o dietă.
INTERZIS
SUBSTANȚE
Luați în serios aceste informații. Urmând aceste restricții simple, participarea ta la programul I Cure Death va face confortabilă și complet sigură.
2 aspecte ale dietei și 3 motive principale pentru a o urma

Limitarea dietei poate fi luată în considerare în 2 planuri: fizic și spiritual. Prin urmare, luați în considerare dieta în același timp:
pregătirea pentru utilizarea ayahuasca;
o practică mai profundă legată direct de instrucțiunile șamanilor și ale plantelor profesor.

Puteți oferi o listă întreagă de motive pentru a urma o dietă, dar în primul rând, merită evidențiate 3:
dovediți-vă că sunteți pregătit să lucrați serios asupra dvs.;
eliminați riscul de a vă afecta sănătatea;
obțineți efectul maxim de la ceremonie și experimentați o experiență cu adevărat valoroasă.

În mod ideal, perioada pregătitoare de curățare ar trebui să fie de 2 săptămâni, sau chiar o lună. Din păcate, din diverse motive, nu toată lumea reușește. Dar este necesară o dietă strictă timp de cel puțin 3 zile.

Aspectul fiziologic

Fiecare șaman are propria sa rețetă și propriile tradiții și, prin urmare, cerințe alimentare. Dar, în general, nu este nimic complicat. Cu cât cureți mai mult, cu atât mai bine. Acesta, însă, nu este un motiv pentru a merge la extreme.

Să vedem de ce este nevoie de toate acestea. Apoi, pentru a evita așa-numitul sindrom de brânză (tiramină), care poate provoca o criză hipertensivă și, în cazuri rare, chiar moartea. De aceea, utilizarea produselor care conțin tiramină și precursorul său tirazină este inacceptabilă. Vom vorbi despre ele puțin mai târziu.

Tiramina este responsabilă pentru o listă întreagă de procese de viață, inclusiv pentru reglarea tensiunii arteriale. Ayahuasca conține, de asemenea, IMAO - inhibitori ai monoaminooxidazei, care este responsabilă de procesarea tiraminei. În consecință, această substanță în timpul ceremoniei se dovedește a fi de prisos pentru organism.

Desigur, produsele care conțin tiramină nu duc întotdeauna la consecințe atât de periculoase precum o criză hipertensivă. Dar chiar și mai puține simptome critice este puțin probabil să contribuie la o ceremonie de succes. La urma urmei, vorbim de hipertensiune arterială, dureri de cap, palpitații ale inimii, transpirație crescută, greață și vărsături.
Produse interzise

Restricțiile pot fi împărțite în 3 grupuri, în funcție de severitatea interdicției. Unele dintre produse sunt contraindicate categoric, iar altele sunt pur și simplu nedorite.

Este interzisă utilizarea:
alcool și droguri;
orice medicamente (de preferință cu cel puțin 2 săptămâni înainte);
carne roșie (în principal porc și vită).

Încercați să evitați aceste alimente:
produse lactate, în special brânzeturi mature;
murături și conservare;
alimente afumate și uscate;
fructe de mare;
sare, zahăr;
arome și alți aditivi artificiali;
alimente prajite, in special prajite;
fructe și legume prea coapte.

Alimentele care ar trebui reduse la minimum includ:
ceapă și usturoi crude;
leguminoase;
ciocolată;
cafea;
condimente;
Cu 72 de ore înainte de ceremonie, este indicat să nu mai consumați fructe cu o concentrație mare de enzime digestive (ananas, mango, papaya, lămâie).

În plus, în momentul curățării se recomandă abandonarea suplimentelor alimentare și a altor aditivi alimentari.
STRUCTURA PROGRAMULUI
V-am pregătit un program interesant și bogat. Va fi cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău.
Dieta ta optimă

Meniul ar trebui să fie extrem de simplu, să nu îngreuneze sistemul digestiv și organismul în ansamblu. Dați preferință produselor proaspete. Sau proaspăt gătite dacă necesită tratament termic, cum ar fi peștele și carnea.
Meniul dvs. poate include:
legume și fructe organice;
peşte;
pui;
ouă;
orez, linte, amarant, quinoa și alte cereale;
semințe;
măsline, nucă de cocos și alte uleiuri naturale;
ierburi proaspete;
Miere;
sare de mare.

IMPORTANT: Încă o dată despre droguri

Luați acest punct de pregătire cu toată seriozitatea. Da, există șansa ca totul să meargă. Dar există și riscul de a vă strica ceremonia pentru dvs., precum și de a vă deteriora sănătatea. În cel mai rău caz, poate duce la moarte.

În primul rând, medicamentele care pot accelera producția de serotonină în creier sunt periculoase. Vorbim despre antidepresivele grupelor IMAO și ISRS. Dacă nu reușiți să mențineți o pauză adecvată între un astfel de medicament și ayahuasca, veți primi în organism un cocktail care amenință cu un sindrom serotoninergic mortal.

Desigur, există situații în care, din motive obiective, nu puteți lua în timp util o pauză de la administrarea unui anumit medicament. În acest caz, trebuie să anunțați cel puțin organizatorii.

Dieta după ceremonie

Ayahuasca este un ritual dupa care mental nu te vei mai intoarce la vechea ta viata, pentru ca vei deveni o persoana noua. Dar nimic nu te va împiedica să te întorci la dieta anterioară. Adevărat, o întoarcere bruscă este inacceptabilă - va trebui să schimbați meniul treptat.

Cert este că efectul ayahuasca nu se limitează la câteva ore. Faptul că continuă să funcționeze în corpul tău este confirmat atât de șamanii experimentați, cât și de autorii studiilor științifice, care au dat acestui fenomen denumirea de „efect după strălucire”. Pentru a o prelungi, ai nevoie de o dietă.

De obicei, cerințele sunt aceleași ca în ajunul ceremoniei. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să fie discutat cu un mentor. La urma urmei, fiecare plantă de profesor prevede restricții suplimentare. Și rețetele, după cum vă amintiți, fiecare șaman are ale lui.

De regulă, o post-dietă durează de la 2 până la 4 săptămâni. În acest timp, veți putea înțelege pe deplin experiența dobândită în timpul ceremoniei și chiar să o puneți în practică. Dacă revii brusc la dieta anterioară, atunci nu trebuie să te bazezi pe eficacitatea maximă a ritualului de ayahuasca.
LIFE RETREAT ÎN ECUADOR
CU VICTOR ALEXEEV

Cea mai de neuitat călătorie din viața ta în adâncurile subconștientului tău

© Toate drepturile rezervate. 2023. VictorAlexeev.com
*Câștigurile și declarațiile privind veniturile făcute de Victor Alexeev și victoralexeev.com și agenții de publicitate/sponsorii acestora "American Academy of Hypnosis" sunt declarații aspiraționale doar ale potențialului dvs. de câștig. Aceste rezultate nu sunt tipice și rezultatele vor varia. Oamenii care nu muncesc din greu si renunta cu ușurință, obțin ZERO rezultate.Rezultatele de pe această pagină sunt rezultatele NOASTRE și din ani de testare.Nu putem garanta în nici un fel că veți obține rezultate similare.

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.